Ad van Koppen - Praktijk voor Massagetherapie
Ad van Koppen - Praktijk voor Massagetherapie
Ad van Koppen - Praktijk voor Massagetherapie

Praktijk voor Massagetherapie

Menu

Nieuwsbrief

← Overzicht

Nieuwsbrief Ad van Koppen Massage Zomer 2015

Zomer 2015:

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je nu of in het verleden een contact met mij of met de praktijk hebt gehad. Ik wil graag iedereen voor de komende maanden een heel mooie zomer toewensen en mocht u eropuit trekken: een heel fijne zonnige vakantie toegewenst. Na de drukke werkzaamheden is het belangrijkrijk om even te ontspannen en te genieten van je vakantie. Ga uitgerust op reis, zodat je het meeste plezier aan je vakantie beleefd. Een ontspannende massage kan daar zeker aan bijdragen. De praktijk is van 19 juni t/m 4 juli gesloten; het is wel altijd mogelijk een aanvraag voor een massage te doen; je krijgt altijd zo spoedig mogelijk een antwoord.

De Praktijk:

Na de vorige nieuwsbrief heb ik veel positieve reacties ontvangen aangaande de nieuwe huisstijl en de verfrissing van de website. Qua lay-out is de website nu ook makkelijker toegankelijk voor tablets en smartphones. De vindbaarheid is daarmee ook beter.
In het voorjaar zijn er een paar leuke eenmalige stoelmassage-opdrachten geweest, waarbij een vervolg tot de mogelijkheden behoort. Hier ga ik de komende tijd mee aan de slag.

Broodfonds: goed alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers!

Per 1 oktober word ik lid van het Broodfonds “De Nachtzuster” in Delft. Een broodfonds werkt volgens een schenkingsprincipe. Een groep ZZP-ers vormt een broodfonds ( 20 – 50 personen); zij leggen maandelijks een vast bedrag in ( € 45,00 tot € 125,00) en ontvangen bij ziekte een schenking (tussen de € 750,00 - € 2500,00) per maand naar gelang je inleg. Het geld blijft op je eigen rekening staan en blijft van jou. Is er een zieke in het broodfonds, dan krijgt die zieke van iedereen naar gelang hun inleg een evenredig deel als schenking. Stap je na een periode weer uit het Broodfonds, dan krijg je je opgebouwde buffer weer terug. Er zijn geen uitsluitingen wat betreft een bepaalde ziekte of blessures uit het verleden. Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn die er wel en je betaalde premie ben je kwijt. Voor meer informatie kan je terecht op www.broodfonds.nl.  Zou je ook lid willen worden of meer informatie willen, geef me een seintje: er zijn kennismakingsavonden; ook voor introducees.

4-daagse Nijmegen:

Al heel wat jaren loop ik in de 3de week van juli de 4 daagse van Nijmegen. Helaas door te veel last van een pijnlijke knie heb ik dit jaar mijn inschrijving geannuleerd; dus dit jaar geen 4daagse kruisje voor mij. Of dit een definitief afscheid is van de 4daagse weet ik nog niet. In het najaar ga ik proberen kortere afstanden te wandelen om te kijken of het nog iets kan worden met de 100ste 4daagse van 2016.

Facebook:

Het gebruik van Facebook is niet helemaal mijn ding, maar zo nu en dan probeer ik daar iets op te plaatsen; er is een persoonlijke facebookpagina: www.facebook.com/ad.vankoppen en de meer op de praktijk gerichte zakelijke pagina: www.facebook.com/AdvanKoppenMassage ; hierop plaats ik af en toe een bericht of foto van een opdracht. Als u ook facebook-gebruiker bent; dan is het misschien leuk (voor mij) om deze pagina te “liken” of om een recensie op deze laatste facebookpagina te plaatsen; er zijn al een paar mensen u voorgegaan.

Ik wens iedereen een heel fijne zomeren maak er wat leuks van. Voor een stukje ontspanning kan een massage ondersteunend zijn!!