Ad van Koppen - Praktijk voor Massagetherapie
Ad van Koppen - Praktijk voor Massagetherapie
Ad van Koppen - Praktijk voor Massagetherapie

Praktijk voor Massagetherapie

Menu

Nieuwsbrief

← Overzicht

Ad van Koppen Massage Nieuwsbrief december 2015

De donkere dagen voor de Kerst zijn aangebroken; toch maar even de tijd nemen om het een en ander met u te delen via deze nieuwsbrief.

Praktijk: stand van zaken:

Het is een druk jaar geweest met behoorlijk wat werk. In de afgelopen maand zijn er weer besprekingen geweest om de planning van de stoelmassages voor 2016 vast te leggen; dit is in de meeste gevallen met wederzijdse tevredenheid verlengd. Er zijn zelfs mogelijkheden bij een paar bedrijven om uit te breiden. Het doel van de stoelmassage is om de doorstroming in het lichaam te verbeteren. Het is een stukje ontspanning tijdens het werk en men ervaart plekken in het lichaam, waar onnodige spanning zich heeft vastgezet.
Verder blijft in de praktijk aan huis de massages ongeveer op het zelfde niveau: er is een lichte stijging merkbaar. Misschien heeft de economische situatie ook hier zijn uitwerking....
We zien het komende jaar dan ook weer met vertrouwen tegemoet.

Magazine 'For You'

Eind september ben ik benaderd door het magazine ‘For You’ om een artikel te schrijven voor dit blad aangaande het onderwerp kanker en massage.  In november is er een week van de borstkanker geweest. Naar aanleiding hiervan zijn er in dit magazine veel artikelen verschenen die met kanker te maken hebben. In samenwerking met de 'Stichting voor Jou' (website Stichting voor Jou ) heb ik daarin een artikel geplaatst. Voor wie dit alsnog wil lezen; volg de link: Ontspannende massage bij kanker. Het artikel staat op pagina 7.
De “Stichting voor Jou” organiseert verwendagen en ontspanningsweekenden voor mensen met kanker. Deze stichting is ook pilots gestart in twee Rotterdamse ziekenhuizen om mensen tijdens de chemokuur een voetmassage te geven. De stichting heeft in hetzelfde blad een mooie paginavullende (pagina 18) advertentie gekregen.

Sporten voor Sophia

Op zaterdag 13 en zondag 14 februari 2016 vindt de actie 'Sporten voor Sophia' plaats, waarbij ik in het Topsportcentrum Rotterdam, de grote sporthal naast de ‘Kuip’, 3 uur ga spinnen met een aantal fietsmaten van de sportschool. Wij zijn aangesloten bij het team Lyondell Basell ( zie team Lyondell Basell), dat gesponsord wordt door een van mijn massageklanten.
Wij zamelen sponsorgeld in voor het goede doel: een betere toekomst voor vroeg geboren kinderen van de afdeling Neonatologie van het Sophia-kinderziekenhuis in Rotterdam.
In mijn praktijk zal een doos staan om een eventuele donatie te doen; ik zal zelf mijn fooienpot van dit jaar aan dit doel schenken.


​Je ontvangt deze nieuwsbrief van mijn massagepraktijk omdat je in het verleden in contact bent geweest met deze praktijk of momenteel nog steeds. Hierin plaats ik onregelmatig wat nieuws of wetenswaardigheden aangaande de massagepraktijk. Stelt u er geen prijs meer op om deze nieuwsbrief te ontvangen, meld u dan af via de link onderaan de nieuwsbrief. 

Kerstwens

Voor de komende tijd wens ik iedereen heel fijne feestdagen en wat dacht je van een goed voornemen voor 2016: ontdek (of herontdek) wat een massage voor je kan betekenen!!